Studio Anneloes is meer dan alleen een kledingmerk. Het is een bedrijf, een voorbeeld in de mode. Ze willen duurzaam omgaan met hun kleding, waardoor ze ook kleine oplages hebben van hun kleding zodat er geen bergen met onverkochte en ongebruikte kleding blijven liggen. Het merk is zeer doelbewust bezig met het milieu en met de duurzaamheid van haar product maar ook wat zij kunnen betekenen wereldwijd. Naast deze prachtige basis van het merk mag de jurk Studio Anneloes niet ontbreken in jouw kledingkast. Waarom? Dat lees je hieronder. 

Welke kleding verkoopt studio Anneloes?

Studio Anneloes heeft een grote collectie met veel verschillende kledingstukken. Je bent dus niet beperkt tot bepaalde soorten kleding, maar je kan telkens opnieuw je kledingkast aanvullen met nieuwe stukken van elk soort. Je kan gaan voor een jurk Studio Anneloes, maar ook voor broeken, tops, blouses, shirts, rokken, pakken, schoenen, blazers, jumpsuits en accessoires. 

Het voordeel van de kleding van Studio Anneloes is dat veel kleding gemaakt is van travelstof. Dit is een stof dat bestaat uit polyamide en elastaan. De combinatie van deze twee stoffen zorgt voor een elastische en comfortabele fitting terwijl het kledingstuk ook nog een keer mooi aansluit op jouw lichaam. De keuze voor de collecties zijn tijdloos en trendy, waardoor het niet opvalt als je een collectie van vorig jaar draagt, maar het maakt ook het matchen van verschillende setjes makkelijker. Ze passen namelijk perfect bij elkaar en de kans dat je een flater slaat is klein omdat alles juist ook op elkaar aansluit. 

Welke jurk Studio Anneloes heb jij in jouw kast hangen?

Er zijn veel verschillende modellen die het merk heeft uitgebracht, maar welke jurk Studio Anneloes heb jij al in de kast hangen of ga je aanschaffen? De maten van de jurken gaan van XS tot XXL en je kan ze in verschillende modellen en kleuren aanschaffen. Er zijn zakelijke modellen met strakke lijnen, maar ook lekkere zomerjurken met spaghettibandjes. Je kan gaan voor effen kleuren zoals zwart en rood of juist een motief in de kleuren paars of groen. De meeste jurken zijn midi of maxi lengte, waardoor ze altijd stijlvol zijn en je ze eigenlijk naar elke gelegenheid aan kan met de toevoeging van de juiste accessoires, zoals een blazer of tas. 

Ben je op zoek naar de perfecte underdress? Dan kan je kiezen voor een witte of zwarte underdress die je kan gebruiken als basis voor je outfit. Ze sluiten perfect aan op je lichaam, waardoor je de perfecte basis legt voor een mooie jurk eroverheen. 

Jurk Studio Anneloes staat voor stijlvol en comfortabel maar ook trendy. Het maakt eigenlijk niet uit naar wat voor jurk je op zoek bent. Je kan gaan voor een casual outfit, maar ook voor een chique look. Er zijn wikkeljurken, maxi-jurken en A-lijn jurken. Je kan dus voor elke gelegenheid en voor elk moment de perfecte jurk aanschaffen van Studio Anneloes. En dan heb je ook nog de mogelijkheid om uit verschillende kleuren en motieven te kiezen, van basic tot zomers.