Elk seizoen van Geisha is een verrassing, maar wij weten altijd dat het iets om vrolijk van te worden. De kleding van Geisha weet altijd weer vrouwen blij te maken. Naast de geweldige prints die ze gebruiken bij hun kleding, staat een comfort bovenaan.

Geisha dameskleding

Geisha is een Nederlands merk ontworpen voor de Nederlandse vrouw van nu. De focus ligt op items die je op elk moment van de dag kan dragen, naar werk, een avondje uit of comfortabel op de bank.

Geisha is een merk voor de stijlvolle vrouw die houdt van een unieke twist. De kleding zit niet te strak of te los en voelt fijn aan.

De collectie

Je hebt heel veel keuze en er is voor iedereen wat leuks te vinden in de collectie van Geisha. Je hebt de keuze uit jurkjes, rokken, blouses, tops, jeans, en jasjes waar je je kledingkast mee op kan leuken.

Geisha richt zich ook niet op één soort stijl. Je kan kiezen voor casual kleding, maar ook mooie nette jurken voor op kantoor.

 

De broekencollectie van Geisha is enorm. Van pantalons tot prachtige jeans gemaakt van topkwaliteit waar je lang van kunt genieten. De pantalon joggers van Geisha spelen goed in op de laatste trend, en zijn erg gewild. De hippe outfits van Geisha zullen altijd goed werken voor elk seizoen. Het gebruik van de rijke stoffen, mooie printjes en heerlijke pasvormen zijn gewoon een must voor elke vrouw.

(Bron: www.jansemode.nl)