De zomer is de perfecte tijd om te pronken met je gevoel voor mode en heren mocassins zijn de perfecte manier om precies dat te doen. Hier zijn vijf coole looks waarmee je er het hele seizoen op je best uitziet.

1. De klassieke gentleman

Mocassino schoenen zijn de belichaming van klassieke stijl en ze gaan geweldig met een zomer pak. Als u eruit wilt zien als een echte gentleman, rock dan een paar mocassin loafers met uw favoriete linnen of seersucker pak. Doe er een Panamahoed en een pilotenzonnebril bij en je zult overal hoofden doen omdraaien.

2. Zakelijk Casual

Voor die dagen dat u zich moet kleden voor het werk maar toch koel wilt blijven, grijpt u naar een paar heren mocassins. Combineer ze met een kaki broek en een wit overhemd voor een look die zowel professioneel als stijlvol is. Voeg een vleugje kleur toe met je stropdas of pochet en je bent klaar om de dag door te komen.

3. Date avond

Mocassino schoenen zijn ook ideaal om je op te kleden voor een avondje uit. Combineer ze met een donkere jeans en een overhemd met knoopsluiting voor een scherpe look waar je date van zal vallen. Voeg een blazer toe om je spel echt op te voeren en je zult zeker een blijvende indruk maken.

4. Casual weekend

Op die luie weekends wanneer je gewoon wilt ontspannen, trek je een paar zwarte mocassins aan en een comfortabele jeans. Je ziet er verzorgd uit zonder dat het lijkt alsof je te hard je best doet. Doe er een t-shirt of polo bij en je bent klaar om te gaan.

5. Chique aan het zwembad

Als je naar het zwembad of het strand gaat, trek dan een paar beige mocassins en een korte broek aan. U zult comfortabel en stijlvol tegelijk zijn. Doe er een hoed en een zonnebril bij en je bent klaar om de zon in stijl te trotseren.

Heren mocassins zijn een veelzijdige schoen die je afhankelijk van de gelegenheid kunt op- of afkleden. Met deze vijf looks zal je zeker de hele zomer hoofden doen omdraaien.